Παίρνει… σκούπα ο Κούγιας!

Ραγδαίες εξελίξεις φέρνει στην ΑΕΛ η ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ του Σαββάτου (20/8)…

Ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» Αλέξης Κούγιας με μεταμεσονύχτια προσωπική δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ απολογήθηκε στον κόσμο ζητώντας συγγνώμη και άφησε σαφείς υπόνοιες για το μέλλον του προπονητή της ομάδας! Κάτι, που πρακτικά σημαίνει ότι ο Αντρέ Πάους μετρά αντίστροφα την παρουσία του στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, όμως, «τελειωμένος» ήδη είναι ο Ιλάριο Ντοντό, ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και είχε αποκλειστεί της αποστολής, ενώ η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές με τον Κουτσιανικούλη και τον Λαμπρόπουλο, προκειμένου να λυθούν τα συμβόλαιά τους.

Αναλυτικά, η δήλωση Κούγια είναι η ακόλουθη: «Μετά την ταπεινωτική ήττα από την αναπληρωματική ομάδα του Ολυμπιακού νιώθω την προσωπική ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους οπαδούς μας, γιατί περισσότερο από όλα μας στεναχώρησε η εικόνα της ομάδος. Θα κάνω τα πάντα για να μην ξαναδούμε αυτήν την εικόνα. Έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε μεγάλη ομάδα, έχουμε μεγάλη ιστορία και δεν επιτρέπεται να δίνουμε δικαιώματα. Πριν πάρω αποφάσεις έχω αποφασίσει να μετράω μέχρι το χίλια και να μην αποφασίζω εν θερμώ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα