Αριστερό μπακ από την Primera Division

Τον 28χρονο Έλντερ Λόπες φαίνεται να αποκτά η ΑΕΚ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά τεστ. Αν τα καταφέρει τότε θα υπογράψει συμβόλαιο 2+1 με την ελληνική ομάδα, (αντίστοιχο με αυτό του Ντιντάκ Βιλά).

Είναι Πορτογάλος και βρήκε συμβόλαιο σε ισπανική ομάδα, τη Λας Πάλμας, χάρη στις δύο συνεχόμενες θαυμάσιες χρονιές που έκανε με την Μπέιρα Μαρ και την Πάκος Φερέιρα. Η ΑΕΚ έχει αναπτύξει καλές σχέσεις με τον ισπανικό σύλλογο και γι’ αυτό κατάφερε να τον αποκτήσει, παρά το ότι είχε ένα ακόμη χρόνο συμβολαίου. Η ελληνική ομάδα θα παραχωρήσει ένα ποσό στους Ισπανούς για την απόκτησή του, ωστόσο οι δύο πλευρές είναι διαρκώς σε επαφή για να δουν τι θα γίνει και με τον Αραούχο, ενώ συζητούν και για άλλους παίκτες!

Ο Λόπες παίρνει χωρίς ιδιαίτερο κόστος τη θέση του Ντιντάκ στο ρόστερ και μάλιστα η ΑΕΚ θα βγάλει και κέρδος από αυτή την τράμπα. Ο Χιμένεθ υπήρξε αριστερό μπακ και σίγουρα εγγυάται την επιλογή, ενώ οι Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές τα πάνε συνήθως καλά στην Ένωση. Το σημαντικότερο όμως είναι πως η ομάδα δείχνει να συνεργάζεται με τη Λας Πάλμας και όλοι γνωρίζουμε το γιατί…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα