ΠΑΕ ΑΕΛ: Προσπαθούμε να αντιληφθούμε τι χοντρό παιχνίδι παίζεται

Ευθείες βολές εναντίον του Γιώργου Στράτου, με αφορμή την παραίτησή του από το πόστο του προέδρου της Λίγκας, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ, κάνοντας λόγο για «χοντρό παιχνίδι που παίζεται».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει την απόλυτη δυσαρέσκειά της, τόσο για την παραίτηση του πρώην Προέδρου του συνεταιρισμού κ. Στράτου, αλλά κυρίως για την αιτιολογία.

Προσπαθούμε να αντιληφθούμε «τι χοντρό παιχνίδι» παίζεται πίσω από την πλάτη μας και παρά το ότι προσπαθούμε ιδιαίτερα, δεν το έχουμε καταφέρει.

Αντί ο κ. Στράτος να παραιτηθεί γιατί δεν ξεκινά το πρωτάθλημα, γιατί η NOVA δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις και γιατί δεν έχει βρεθεί κεντρικός χορηγός πρωταθλήματος, γεγονότα τα οποία οδηγούν στον αγωνιστικό και οικονομικό στραγγαλισμό των περιφερειακών κυρίως ΠΑΕ, καταργώντας κάθε έννοια υγιούς ανταγωνισμού, παραιτείται γιατί ήρε την εμπιστοσύνη σε αυτόν μία ΠΑΕ από τις 16 του συνεταιρισμού, έστω και αν αυτή η ΠΑΕ είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, υποτιμώντας όλους εμάς τους υπολοίπους οι οποίοι τον ψηφίσαμε.

Αντί ο κ. Στράτος να συγκαλέσει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για όλα τα κρίσιμα θέματα τα οποία έχουν ανακύψει, υποβάλλει την παραίτησή του διευκολύνοντας όλους όσους υποβιβάζουν κάθε μέρα με τις συμπεριφορές τους το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει αντιληφθεί ακόμη, γιατί θα πρέπει όλες εμείς οι περιφερειακές ΠΑΕ να πληρώνουμε κάθε μέρα τις επιχειρηματικές και τις προσωπικές διαφορές όλων αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι στο παρασκήνιο κινούν τα νήματα εκμεταλλευόμενοι τις διασυνδέσεις τους με σημαντικά πρόσωπα της Ελληνικής Κοινωνίας.

Δεν έχουμε αντιληφθεί, γιατί η πρώτη προσωπική ανακοίνωση που έκανε ο κ. Στράτος μετά την εκλογή του, είναι η παραίτηση του, με την δικαιολογία ότι δεν τον θέλει ο Ολυμπιακός, αντί να έχει κάνει την μία και μοναδική ανακοίνωση ως Πρόεδρος της Super League και η οποία θα περιελάμβανε ένα και μοναδικό ερώτημα:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Η ΕΠΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ;»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα