ΠΑΕ ΠΑΟ: «Ούτε εμείς ξεκινάμε με αυτή την ΚΕΔ»

 

Ούτε συνεννοημένοι να ήταν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟ. Μέσα σε λίγες ώρες, οι δύο ΠΑΕ ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα πως δεν έχουν καμία διάθεση να μετάσχουν στο προσεχές πρωτάθλημα αν δεν γίνουν ριζικές εκκαθαρίσεις στην ελληνική διαιτησία.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, Σταμάτης Γαρρής, βγήκε στον αέρα του Sport Fm και ξεκαθάρισε πως η «πράσινη» ομάδα δεν πρόκειται να κατέβει στο πρωτάθλημα με την ΚΕΔ που υπάρχει σήμερα:

«Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πρωτάθλημα με σημαδεμένη τράπουλα. Το αν αυτό οδηγήσει και σε μια απόφαση να μην κατέβουμε στο πρωτάθλημα, όπως έχει δηλώσει ότι θα κάνει ο ΠΑΟΚ, θα κριθεί μελλοντικά. Έχουμε κάνει συγκεκριμένες προτάσεις, τις έχουμε καταθέσει και στον ίδιο τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Ε, δεν γίνεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τον κύριο Βασσάρα! Δεν γίνεται! Ο κ. Γκιρτζίκης είπε ότι θα τα περάσει και ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα. Και κάποια πράγματα φαίνονται από τα φιλικά. Είναι υπερβολή αυτό που λέω, αλλά δείτε τον διαιτητή του φιλικού με την Τσβόλε. Είναι ο κύριος Βάτσιος. Και το λέω τώρα, που είναι νωρίς. Πρέπει να σταματήσει αυτό το παιχνίδι πολιτικής. Και θα σταματήσει. Άμεσα ή σε λίγους μήνες, αλλά θα σταματήσει. Δεν γίνεται να προχωράνε τα πράγματα με τον… Σωμαρακάκη. Ξεχνάμε τις συνομιλίες; Εντάξει, ζούμε σε μια χώρα με μνήμη χρυσόψαρου και… αλτσχάιμερ, αλλά δεν γίνεται άλλο. Αυτό που προέχει είναι να γίνουν συγκεκριμένα πράγματα. Οι περισσότερες ομάδες κινούνται προς μία κατεύθυνση. Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ, ή εμείς. Δεν γίνεται η ΕΠΟ να ακούει μόνο έναν. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα όπως πρέπει».

Υπήρξε μάλιστα και καυστικό σχόλιο για την επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ, Παναγιώτης Δημητρίου:

«Ο ίδιος ο κ. Δημητρίοιυ δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM πως η επίθεση έγινε λόγω των εκλογών στην ΕΠΟ. Οι εκλογές της ΕΠΟ έχουν μέσα τους και εγκληματική οργάνωση. Την ξέρουμε πια. Φροντίζει να μας υπενθυμίζει ότι υπάρχει και μάλλον τα πλήγματα που μπορεί να έχει δεχθεί, δεν είναι αρκετά για την εξαφάνισή της».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα