Παικταράς ετών 22!

Στα 19 του ο Τζούλιαν Ντράξλερ ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Σάλκε, τη χρονιά που έπαιξε στους ομίλους του Champions League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.  Στις δύο αυτές διοργανώσεις, βέβαια, έπαιζε από τα 17 του.

Τη σεζόν 2012-13 με τη «μπλε» φανέλα της Σάλκε μέτρησε 39 εμφανίσεις, 13 γκολ και επτά ασίστ, αφήνοντας «κάγκελο» τους ειδικούς.  Την επόμενη σεζόν έξι γκολ και δέκα ασίστ, αλλά δεν τον πουλούσε στην Μπάγερν και προφανώς δεν έμπαινε σε διαπραγματεύσεις με τη μισητή Ντόρτμουντ.  Πέρσι, όμως, ήρθε ο τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα που τον άφησε εκτός δράσης από το Νοέμβρη, ένας τραυματισμός που στην πραγματικότητα έριξε το κασέ του, με αποτέλεσμα η Βόλφμπουργκ να τον αγοράσει τον Αύγουστο του 2015 με περίπου 25.000.000 ευρώ!

Οι άνθρωποι της Σάλκε ίσως πίστεψαν πως δεν θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν περισσότερα χρήματα στο μέλλον και θα τον έχαναν τσάμπα, αλλά τώρα μάλλον θα τραβάνε τα μαλλιά τους. Ο Ντράξλερ στη Βόλφσμπουργκ μέτρησε εννέα γκολ και οκτώ ασίστ (τρία γκολ και δύο ασίστ στο Champions League!) και προφανώς η παρουσία του στο Euro δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη.

Πρόκειται για ένα παλικάρι 22 ετών που ήδη έχει σηκώσει το παγκόσμιο κύπελλο! Οι εγχώριοι τίτλοι του είναι ακόμη λίγοι. Μόλις ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ. Αλλά οι στιγμές δόξας έρχονται. Η εμφάνισή του κόντρα στην Σλοβακία και κυρίως η ενέργειά του στο δεύτερο γκολ είναι δείγμα του ότι ίσως είναι το καλύτερο εξτρέμ που κυκλοφορεί. Ξέρει να παίζει ως «δεκάρι», ενώ προφανώς έχει και στόφα σκόρερ…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα