«Παιχνίδι» με Βίντιτς, Ρομπέρτο, Μαζουακού!

Σε «ανοικτή γραμμή» φέρονται να βρίσκονται οι διοικήσεις του Ολυμπιακού και της Ίντερ, με αντικείμενο συζήτησης τη μετακίνηση των Αρτούρ Μαζουακού, Ρομπέρτο Γκάγκο και… Νεμάνια Βίντιτς!

Σύμφωνα με τελευταίες αναφορές στον ιταλικό Τύπο, οι δύο σύλλογοι διαπραγματεύονται σε ευρύ φάσμα, με τους Μιλανέζους να ενδιαφέρονται για τους Μαζουακού και Ρομπέρτο και τους πρωταθλητές Ελλάδας να επιθυμούν την απόκτηση του Βίντιτς, ο οποίος δεν πραγματοποίησε και το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο του στην Ίντερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός δρομολογεί μία ενδεχόμενη ανταλλαγή του Ρομπέρτο Γκάγκο με τον Νεμάνια Βίντιτς, ενώ για τον Μαζουακού δεν δέχεται να τον παραχωρήσει αυτό το καλοκαίρι, αλλά συζητάει το ενδεχόμενο να κλείσει μία συμφωνία από τώρα, για το 2016.

Στην Ίντερ θέλουν και τους δύο «ερυθρόλευκους» αμέσως, προτείνοντας χρήματα, αλλά και την παραχώρηση του Βίντιτς είτε με ελεύθερη μεταγραφή και ισόποση της αξίας του μείωση των χρημάτων που θα δοθούν, είτε ως δανεικό, με το κόστος του συμβολαίου του πληρωμένο από τους ίδιους, δίχως την καταβολή «ενοικίου», ως αντιστάθμισμα.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και λόγω της πολυπλοκότητας της κατάστασης, ενδέχεται να κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα