Πακέτα προσφορών από το Εθνικό θέατρο για τις δύο παραστάσεις του στην Επίδαυρο

Το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει και φέτος τα ειδικά πακέτα προσφορών -μία ενέργεια που ξεκίνησε πιλοτικά πριν από δύο χρόνια και σημείωσε μεγάλη επιτυχία- τα οποία αφορούν τις δύο καλοκαιρινές παραγωγές του που θα παρουσιαστούν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου: «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, μία μουσική παράσταση σε σύνθεση Νίκου Κυπουργού (21 και 22 Ιουλίου) και «Άλκηστη» του Ευριπίδη (28 και 29 Ιουλίου).

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει, σε ανακοίνωσή του, το Εθνικό Θέατρο, προσφέρονται 1.000 εισιτήρια ανά ημέρα στην τιμή των 16 ευρώ για το άνω διάζωμα και 500 εισιτήρια ανά ημέρα των 26 ευρώ στο κάτω διάζωμα, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς προς και από το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Στα πούλμαν τους θεατές θα συνοδεύουν θεατρολόγοι, οι οποίοι θα τους παρέχουν στοιχεία για τους συγγραφείς και την εποχή τους, για τα έργα, το είδος και την παράσταση.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται στο κεντρικό ταμείο του Φεστιβάλ Αθηνών, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), από τις 4 έως τις 19 Ιουλίου για την «Ειρήνη» και από τις 4 έως τις 26 Ιουλίου για την «Άλκηστη».

Ώρες αγοράς των εισιτηρίων: Τρίτη έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 16:00 και Σάββατο από τις 10:00 έως τις 15:00.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα