«Παλιά τους μαζεύανε από τα μπαράκια»!

Την επιστροφή στη Super League ονειρεύονται άπαντες στον Άρη και ο Νίκος Αναστόπουλος είναι αυτός που έχει κληθεί να φέρει εις πέρας την αποστολή που στη θεωρία φαντάζει ως αυτονόητη, αλλά στην πράξη μόνο έτσι δεν είναι. Πέρσι ο Άρης δεν κατάφερε να ανέβει μόνο με τη φανέλα, όπως και φέτος τις ίδιες δυσκολίες αντιμετωπίζει και ο ΟΦΗ.

Ο Άρης της σεζόν 2015-16, όμως, είναι εντελώς διαφορετικός. Χάρη στο σωστό σχεδιασμό και τον επαγγελματισμό που εφαρμόζει ο Νίκος Αναστόπουλος στο ποδοσφαιρικό τμήμα, η ομάδα είναι πρώτη και καλύτερη και απλά περιμένει να ολοκληρωθεί το περιπετειώδες πρωτάθλημα της Football League 2 (έχει διακοπεί λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών) για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της και να εξασφαλίσει την άνοδο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ArenaFM ο Νίκος Αναστόπουλος αποκάλυψε μία… μικρή διαφορά σε σχέση με πέρσι: «Νύχτα και Άρης δεν πάνε μαζί. Πέρσι μάζευαν τους παίκτες από τα μπαράκια. Πώς να ανέβει έτσι η ομάδα. Φέτος δεν έχει τέτοια. Ο στόχος πρέπει να υλοποιηθεί με κάθε τρόπο. Μπορεί η ομάδα να μην είναι επαγγελματική, αλλά λειτουργεί σαν σωματείο της Super League».

Για το πρωτάθλημα και την πορεία του Άρη, είπε: «Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα με τη διακοπή. Δίνουμε φιλικά παιχνίδια, γιατί άλλο η προπόνηση και άλλο ο αγώνας. Πάμε και για τρίτη αναβολή. Εμείς θα πάμε σαν να έχουμε παιχνίδι την Κυριακή. Αν δε γίνει θα κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι. Όλη την εβδομάδα ετοιμαζόμαστε σαν να έχουμε επίσημο παιχνίδι. Είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε δυνατότητες να ανεβάσουμε κι άλλο την απόδοσή μας. Στην αρχή θέλαμε να κάνουμε προετοιμασία και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Άλλη προπόνηση γίνεται τώρα. Μόνο με διαφορετική προπόνηση κάθε μέρα δεν κουράζεις ψυχολογικά και δίνεις κίνητρο στο παίκτη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα