Παναθηναϊκός: Βέλλιος, Σαραμαντάς και Κυριακίδης στο στόχαστρο

Ο Απόστολος Βέλλιος αποτελεί το βασικό μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού στην ελληνική αγορά, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός.

Ο παίκτης του Ηρακλή κοστίζει πάνω από ένα εκατ. ευρώ, με τους «πράσινους» να προσφέρουν 700.000 συν ποσοστό μεταπώλησης. Από την ελληνική αγορά υπάρχουν δύο ακόμη περιπτώσεις που φέρονται να έχουν πάρει το «πράσινο φως» από τον Αντρέα Στραματσιόνι.

Πρόκειται για δύο ακόμη Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι ο Ηλίας Σαραμαντάς και ο άλλος ο Παύλος Κυριακίδης. Ο πρώτος είναι 24χρονος αριστερός μπακ, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 και φέτος πραγματοποίησε 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τον Ηρακλή. Ο δεύτερος είναι 23 ετών αμυντικός μέσος, έκανε 35 συμμετοχές με την ομάδα της Θεσσαλονίκης  και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Τη Δευτέρα κυκλοφόρησε η φήμη από τη Θεσσαλονίκη ότι βρήκε τα λεφτά που αναζητούσε για να τον βοηθήσουν να πάρει την άδεια και υπήρξε η φήμη ότι σημειώθηκαν εξελίξεις στο θέμα του Βέλλιου και πως πίσω από την υπόθεση κρύβεται ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από καμία από τις δύο πλευρές και προς το παρόν τα χρήματα που ζητάει ο «Γηραιός» κρίνονται υπερβολικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα