Παναθηναϊκός: Βρήκε τον… Δάσκαλό(πουλο) του στο Περιστέρι!

Οδυνηρή ήττα, με σκορ 2-0 υπέστη ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι από τον «ανεβασμένο» Ατρόμητο, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ήττα από την ομάδα του Νίκου Νιόπλια ουσιαστικά θέτει εκτός διεκδίκησης του τίτλου το «τριφύλλι», το οποίο εξακολουθεί να ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ωστόσο, δύο ματς περισσότερα και σε εκκρεμότητα την αφαίρεση των τριών βαθμών από την τιμωρία στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τους «ερυθρόλευκους».

Οι «πράσινοι» έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Δασκαλόπουλου, ο οποίος καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι, από το οποίο προήλθε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων, ενώ λίγο αργότερα απέβαλλε τον Δώνη. Μετά το τέλος του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» υποστήριζαν ότι ο διαιτητής του έβριζε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, γεγονός που οφείλει να διερευνήσει η αρμόδια αρχή.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10’, από ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του Μαρσελίνιο. Στο 57’, ο διαιτητής είδε ανατροπή στον Λαζαρίδη και υπέδειξε πέναλτι, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι «πράσινοι» και εκτέλεσε εύστοχα ο Ούμπιδες. Στο 65’, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Χρήστος Δώνης και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Τον αγώνα διαιτήτευσε, όπως διαβάσατε και παραπάνω, ο Γιώργος Δασκαλόπουλος, με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη και Λεωνίδα Φραγκιαδάκη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ζέκα, Κοντοές, Λαγός, Λαζαρίδης, Μπεργκ, Ατζαγκούν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Νάστος, Δημούτσος (88’ Κιβρακίδης), Ούμπιδες, Ναπολεόνι (80’ Καράσκο), Μαρσελίνιο (61’ Μπρίτο)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Κουτρουμπής, Λαγός (21’ Δώνης), Μαρότο, Ταυλαρίδης, Καρέλης (55’ Νίνης), Ατζαγκούν, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Μπεργκ, Πέτριτς (68’ Μέντες)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα