Παναθηναϊκός: Η Γκενκ επιμένει για Καρέλη

Το όνομα του Νίκου Καρέλη παραμένει ψηλά στη λίστα της βελγικής Γκενκ, η οποία είναι πιθανό να επανέλθει με νέα πρόταση τον Γενάρη, για την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα επιθετικού από τον Παναθηναϊκό.

Ο αθλητικός διευθυντής των Βέλγων, Ντιμιτρί Ντε Κοντέ μίλησε για το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον επιθετικό του «τριφυλλιού», υποστήριζοντας πως παραμένει στην μεταγραφική λίστα του συλλόγου, αλλά τα δεδομένα για την απόκτησή του παραμένουν δύσκολα.

«Ναι, παρακολουθούμε τον Καρέλη. Βέβαια, την περασμένη εβδομάδα δεν μπόρεσε να παίξει λόγω των επεισοδίων. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο οικονομικά για έναν σύλλογο όπως Γκενκ και έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Δεν θα κάνουμε τρέλες.

Ο σύλλογος είναι ξανά υγιής οικονομικά χάρη σε μερικές πωλήσεις και λίγη τύχη, αφού πήραμε χρήματα από τους Ντε Μπράινε και Μπεντεκέ. Η μεγάλη τρύπα καλύφθηκε, αν και ήταν αυτή που φοβόντουσαν όλοι. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι ένας παίκτης που φέρνουμε στην ομάδα, προσθέτει αξία στο ρόστερ μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα