Πανευρωπαϊκό κίνημα για τις τιμές των εισιτηρίων

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ έγραψαν ιστορία… Οι «κόκκινοι» αποχώρησαν ομαδικώς στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Σάντερλαντ, εκδηλώνοντας τη δυσαρέσκειά τους για τα ακριβά εισιτήρια που θέσπισε η διοίκηση της ομάδας τους. Ακολούθησαν ανάλογες αντιδράσεις στην Αγγλία, στη Γερμανία και πλέον και στην Ισπανία.

Στην Ελλάδα μπορεί να είμαστε… πιο large και να μην μας απασχολούν τέτοια… γήινα θέματα, στην Ισπανία όμως οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης αποφάσισαν να αντιδράσουν και να απαιτήσουν από τη διοίκηση των «ροχιμπλάνκος» την προσαρμογή των τιμών στα δεδομένα της οικονομικής κρίσης.

Μετά τους οπαδούς στην Αγγλία, τη σκυτάλη πήραν οι Γερμανοί και συγκεκριμένα οι οπαδοί της Ντόρτμουντ, οι οποίοι πέταξαν μπαλάκια του τένις στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση με τη Στουτγάρδη, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για τις αυξανόμενες τιμές των εισιτηρίων. Πριν από αυτό άλλωστε είχαν μποϋκοτάρει τα πρώτα 20 λεπτά της συνάντησης αφήνοντας κενό το πέταλο που τους αντιστοιχούσε.

Την Τετάρτη, ακολούθησαν οι αντιδράσεις των οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης, οι οποίοι αναμένεται να μποϋκοτάρουν την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χετάφε για την Primera Division. Τα εισιτήρια κοστίζουν 50 ευρώ το ένα και οι οπαδοί της Ατλέτικο δεν προτίθενται να πάνε στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα τους πληρώνοντας αυτήν την «τσουχτερή» τιμή.

Ως τώρα έχουν φύγει μόλις 50 εισιτήρια και μέχρι την Κυριακή δεν αναμένεται να φύγουν πάνω από 100 με τους οπαδούς των «Ροχιμπλάνκος» να απέχουν από τις εξέδρες ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα