Πανηγυρίζει ο Γκόρντον Σίλντεφελντ

Περιχαρής ήταν ο Γκόρντον Σίλντεφελντ με την κλήρωση του Champions League. Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟ και νυν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κλήθηκε αμέσως από το gazzetta.gr να σχολιάσει το αποτέλεσμα της κλήρωσης που τον φέρνει πίσω στην Ελλάδα, τουλάχιστον για ένα παιχνίδι:

«Έχουμε καλή ομάδα και είναι ένας εξαιρετικός θεσμός. Είναι το Champions League. Υπάρχουν ομάδες με πιο μεγάλο μπάτζετ. Πολύ πιο μεγάλο από εμάς αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.  Ήταν ευχή μου να πέσουμε με Ολυμπιακό! Ήταν κάτι που το επιζητούσα. Έχω καλές εμπειρίες από τα ματς  με Ολυμπιακό. Πιστεύω πως έχω ένα καλό… σκορ. Δεν ξέρω εάν θα πάρουμε μία καλή θέση. Δεν μπορώ να πω ότι θα κάνουμε σίγουρα κάτι καλό.

Έχουμε μία νεανική και καλή ομάδα. Θα είναι δύσκολο γιατί ο όμιλος είναι γεμάτος με καλές ομάδες και ειδικά τις Μπάγερν και Άρσεναλ αλλά θα τα δώσουμε όλα. Είμαστε ένα αουτσάιντερ αλλά θα παλέψουμε σκληρά. Για μένα πάντως θα είναι κάτι πολύ καλό που θα γυρίσω στην αγαπημένη μου Αθήνα. Είμαι ενθουσιασμένος. Θα χαρώ πολύ γι’ αυτό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα