Πανηγυρική πρόκριση ο Πανιώνιος 4-1 στη Λαμία

Μετά το 1-0 στη Νέα Σμύρνη στο πρώτο παιχνίδι, ο Πανιώνιος κέρδισε και στην έδρα της Λαμίας (1-4), καταφέρνοντας να πάρει… πανηγυρικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, για πρώτη φορά μετά το 2000!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Πανιώνιο, ήταν ο πρώην παίκτης της Λαμίας, Φιορίν Ντουρμισάι, που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στο 17’ με πολύ ωραία ενέργεια ενώ διαμόρφωσε το 3-1 στο 55’ με δυνατή κεφαλιά από κόρνερ του Μασούρα.

Ο τελευταίος ήταν αυτός που είχε κάνει το 2-0 από ασταθή επέμβαση του Μελίσσα, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει στο 40’ με πολύ ωραίο σουτ του Βάντερσον.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και λόμπα του Λάμπρου.

Με δέκα ποδοσφαιριστές συνέχισε από το 76’ και μετά η Λαμία. Και αυτό διότι ο Σαραμαντάς έκανε πολύ δυνατό μαρκάρισμα στον Αναστασόπουλο, ο οποίος δεν κατάφερε να συνεχίσει στο ματς, ενώ ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, είχε ολοκληρώσει από νωρίς τις αλλαγές του.

Λαμία: Mελίσσας, Πριντέτα (56’ Κουτρομάνος), Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Όμο (36’ Αναστασόπουλος), Μπλάζιτς, Πίτι, Τσούκαλος (46’ Καραγιάννης), Βάντερσον.

Πανιώνιος: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος (74’ Λάμπρου), Ουάσινγκτον, Σαββίδης, Μασούρας (58’ Παπαγεωργίου), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι (65’ Νίλσεν)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα