“Πανικόβλητος ο Τσίπρας – Φοβάται ότι θα πέσει η κυβέρνηση”

Λάβρος κατά του Αλέξη Τσίπρα, μετά τα όσα έγιναν στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών το Σάββατο, εμφανίστηκε ο Βασίλης Λεβέντης. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, σε συνέντευξή του στο Mega, περιέγραψε έως ένα μαρτύριο τη συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο, έκανε λόγο για έναν “πανικόβλητο” πρωθυπουργό και αναφέρέρθηκε στο νομοσχέδιο για Ασφαλιστικό λέγοντας πως “ξέρω έντεκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα το καταψηφίσουν”.

«Εγώ έχω μάθει να συζητάω γρήγορα και σοβαρά. Εκεί ήταν τα… ζώα μου αργά. Ηταν μαρτύριο», είπε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, αναφερόμενος στη μαραθώνια σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, το Σάββατο. «Απογοητεύτηκα από τον Σταύρο Θεοδωράκη και την Φώφη Γεννηματά. Δύο ώρες μας πήρε να συντάξουμε το ανακοινωθέν», πρόσθεσε, μιλώντας στο MEGA.

Οσο για την αίσθηση που αποκόμισε από το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, απάντησε «Κατάλαβα ότι ο Αλέξης Τσίπρας φοβάται ότι θα πέσει η κυβέρνηση». Μάλιστα, επιβεβαιώνοντας ότι μετά από την ολοκλήρωση της συνάντησης ο πρωθυπουργός του ζήτησε να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες, πρόσθεσε «Είναι πανικόβλητος, είναι η μόνη ελπίδα να μείνει στην εξουσία».

Παρόλα αυτά, συμπλήρωσε ότι είπε στον πρωθυπουργό «μην περιμένεις ότι θα σου φεύγουν προδότες και εγώ θα έρθω να σε καλύψω». Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, όταν ο πρωθυπουργός του δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι σταθερή και ότι ίδιος δεν προτίθεται να αλλάξει το κυβερνητικό σχήμα, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων του απάντησε «Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι! Θα καταρρεύσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα