Πανιωνάρα στην Τρίπολη, 0-1

 Μεγάλη νίκη για τον Πανιώνιο με 0-1 μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα και επιστροφή στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, μετά από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Οι Νεοσμυρνιώτες πήραν το τρίποντο που τους φέρνει στους 14 πόντους και στη δεύτερη θέση και περιμένουν να δουν ποιες ομάδες θα έχουν απώλειες βαθμών, καθώς  πρώτος ΠΑΟΚ παίζει με τον πέμπτο Ολυμπιακό και η ισόβαθμη του ΑΕΚ με τον τέταρτο Ατρόμητο.

Το μοναδικό τέρματα της αναμέτρησης σημείωσε ο Μασούντ στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης μετά από πάσα του Σπιριντόνοβιτς. Οι παίκτες του Αστέρα επηρεάστηκαν ξεκάθαρο από αυτό το τέρμα, καθώς στο πρώτο μέρος ήταν καλύτεροι, αλλά στην επανάληψη εμφανίστηκαν αποδιοργανωμένοι.

Ο διαιτητής Εμμανουήλ Σκουλάς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μασούντ, Τριανταφυλλόπουλο, Σιώπη, Κότνικ, Τσιλιανίδη, Τσουκαλά, Γκοντό και Παπαγεωργίου.

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Κωνστάντιος, Αντώνης Πυλαρινός (τέταρτος: Γιώργος Μαρκαντωνάτος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Aθανασιάδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Μουνάφο, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Ισνάλντο (74’ Γκοντό), Μαντίντα (50’ Τόνσο), Μανιάς (50’ Δουβίκας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισάφι, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούντ, Γεσίλ (70’ Ντουρμισάι), Σπιριντόνοβιτς (80’ Παπαγεωργίου), Λάμπρου (46’ Μασούρας)

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα