ΠΑΟΚ: Αισιόδοξος για τη συνέχεια ο Τζιόλης

Την αισιοδοξία του ότι με το υπάρχον υλικό ο ΠΑΟΚ θα βγει από την κρίση, εξέφρασε με δηλώσεις του στη NOVA ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος μέσος:
«Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι παρελθόν για εμάς. Ήταν ένα κακό εντός έδρας αποτέλεσμα. Το επόμενο παιχνίδι είναι δυνατό και σημαντικό. Γενικά έρχεται μία σειρά αγώνων δυνατή και μεγάλης σημασίας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην συνέχεια.

Προφανώς δεν είμαστε και στο καλύτερο σημείο. Δεν υπάρχει ηρεμία γενικά από το περιβάλλον. Αυτό διορθώνεται μόνο με τα θετικά αποτελέσματα. Οπότε οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ είμαστε αυτοί που πρέπει να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο.

Δεν ξέρω αν είναι λογικό ή όχι, αλλά σίγουρα είναι δυσάρεστο. Δεν μπορείς να διευκρινήσεις και να αποσαφηνίσεις ακριβώς τους λόγους, οι οποίοι μπορεί να είναι αρκετοί. Δεν είναι δική μου δουλειά να τους βρω. Όσοι είμαστε καλά θα παλεύουν τα παιχνίδια. Οι τραυματίες πρέπει να επανέλθουν γρήγορα.

Αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα την Κυριακή. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε δώσει και άλλα τέτοια μεγάλα παιχνίδι στην σεζόν. Είναι ένα ντέρμπι και μία σειρά αγώνων που έρχεται, στην οποία δεν έχουμε περιθώρια να είμαστε εφησυχασμένοι ή χαλαροί.

Είναι ένα ντέρμπι κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Για εμάς ωστόσο είναι απλά ένα ακόμα παιχνίδι, καθώς στην συνέχεια ακολουθεί ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στην συνέχεια κι άλλο, οπότε δεν έχουμε την πολυτέλεια να το ξεχωρίζουμε σαν κάτι ιδιαίτερο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα