ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο βόλεϊ

Με μία εκπληκτική εμφάνιση σε ένα κατάμεστο γήπεδο παρουσία 8.000 φίλων του, ο ΠΑΟΚ νίκησε πανεύκολα τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ και πήρε την πρόκριση για τον τελικό των Play Off της Α1 Ανδρών στο Βόλεϊ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό!

Θα δοθεί έτσι η ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να πάρει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του στο συγκεκριμένο σπορ και να γίνει η τρίτη ομάδα της Θεσσαλονίκης που τα καταφέρνει μετά τον πέντε φορές πρωταθλητή Ηρακλή και τον Άρη της μίας κατάκτησης.

Παρά το ότι ΠΑΟΚ και ΠΑΟ έδειξαν σχεδόν ισοδύναμοι στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής σειράς των Play Off στα οποία πήραν από δύο νίκες, στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι στην Πυλαία ο Δικέφαλος ήταν απλά καταιγιστικός. Τα δύο πρώτα σετ τα πήρε με μορφή περιπάτου με το ίδιο σκορ, 25-16, ενώ στο τρίτο ο Παναθηναϊκός αντιστάθηκε μέχρι το 16-15, αλλά κάμφθηκε τελικά με 25-19 υπό τον εκστασιασμένο κόσμο του ΠΑΟΚ.

Πρωταθλητής θα αναδειχθεί ο σύλλογος που θα φτάσει πρώτος στις τρεις νίκες, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το πλεονέκτημα έδρας, καθώς τερμάτισε πιο ψηλά από τον Ολυμπιακό στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα