ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4-0: Σπασμένα φρένα και… σπασμένο καράβι

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε 4-0 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, μπροστά στον κόσμο του και απλά επιβεβαίωσε ότι παίζει σοβαρά για τον τίτλο την τρέχουσα σεζόν. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός πρέπει να κοιτάζει προς τα κάτω της βαθμολογίας πια κι όχι προς τα πάνω. Κατά τα άλλα ο δικέφαλος μπορεί να υπερηφανεύεται ότι ο αρχηγός του, Δημήτρης Πέλκας είναι ένα σπάνιο ποδοσφαιρικό ταλέντο που μπορεί να αφήσει εποχή στην Τούμπα, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πέτυχε δυο γκολ και χαιρέτησε από… μακριά τον Σκίμπε που τον αγνοούσε τόσο καιρό. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός ήταν που ήταν ένα «σπασμένο καράβι», τον κατάπιε κι ο Θερμαϊκός, καθότι ενός κακού, μύρια έπονται. Ο Κουλούρης με πέναλτι και ο Πρίγιοβιτς τα άλλα δυο γκολ του ΠΑΟΚ. Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Ινσούα και στο 79’ ο Μακ που απώθησε τον Βιγιαφάνες. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, ο Παναθηναϊκός αντιστάθηκε μόνο στο πρώτο μέρος, αλλά κάποτε θα έβγαινε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από την αρχή της σεζόν.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μάτος, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Κάνιας (58΄ Τσίμιροτ), Πέλκας, Μακ, Λημνιός (82΄ Κάμπος), Κουλούρης (73΄ Πρίγιοβιτς).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Μολέντο, Ινσούα, Κουρμπέλης, Λουντ, Βιγιαφάνιες (85΄ Δώνης), Γιόχανσον (46΄ Χίλιεμαρκ), Καμπέσας, Άλτμαν (69΄ Χουλτ).

Γκολ: 8′,51΄ Πέλκας, 67΄Κουλούρης (πεν.), 77΄ Πρίγιοβιτς

Κίτρινες: 9΄ Πέλκας, 38΄Μάτος /22΄Ινσούα, 79΄Βιγιαφάνιες 80΄Διούδης, 81΄Κουρμπέλης

Κόκκινες: 79΄Μακ / 66΄Ινσούα

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα