Παπαγιάννης: “Κοιτάμε τα λάθη μας και κάνουμε επανεκκίνηση”

Ο Γιώργος Παπαγιάννης θα πρέπει το Σάββατο κόντρα στη Λιθουανία να αντιμετωπίσει ένα από τα καλύτερα σέντερ της διοργάνωσης, τον Γιόνας Βαλαντσιούνας, και το έργο του θα είναι σίγουρα τρομερά δύσκολο.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ μιλά για την πρόκριση της Εθνικής μας στους «16» και την επικείμενη μάχη με τους Λιθουανούς:

«Ο καθένας από εμάς, από τον κόουτς μέχρι το τελευταίο μέλος της αποστολής πίστευε πολύ σε αυτή τη νίκη. Όλοι με τον τρόπο τους βοήθησαν, έδωσαν μόνο το καλύτερο για να φτάσουμε σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο όπως εξελίχθηκε η διοργάνωση ήταν ιδιαίτερα σημαντικό. Παίξαμε όταν χρειάστηκε καλή άμυνα, αντιδράσαμε σωστά όταν μας πλησίασαν στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ γενικότερα είχαμε εξαιρετικό σουτ τριών πόντων, κάτι που μας βοήθησε ψυχολογικά και πρακτικά φυσικά, αφού πήραμε τη διαφορά».

Για την συνέχεια του Ευρωμπάσκετ, ο σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς τόνισε: «Έχουμε την πτήση για Κωνσταντινούπολη και μας περιμένει και δουλειά. Είναι πολύ σημαντικό να δούμε όλα τα λάθη μας, τι έχουμε κάνει εδώ στην Φινλανδία και να προχωρήσουμε όπως θέλουμε. Ξεχνάμε τι έγινε εδώ από πλευράς αποτελεσμάτων,  κάνουμε την επανεκκίνησή μας και εστιάζουμε στη Λιθουανία. Θα τη δούμε στο βίντεο, θα δούμε τι κάνουν κι αυτοί καλά και τι λάθος και θα προχωρήσουμε ανάλογα. Δεν έχει νόημα να γυρίσουμε στα χθεσινά, τα προχθεσινά ή σε οτιδήποτε άλλο. Για εμάς υπάρχει το από εδώ και πέρα. Σαν να ξεκινά μια καινούρια διοργάνωση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα