Παπαδοπούλου: «Απαράδεκτο να μιλάει η αντιπολίτευση για “κουκουλοφόρους”»

Καταδικαστέα και απαράδεκτη χαρακτήρισε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, την επίθεση με γκαζάκια σε βάρος της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη.

Μιλώντας στον τ/σ ΣΚΑΙ ανέφερε ότι «είναι καταδικαστέες και απαράδεκτες τέτοιου είδους ενέργειες, όπως και οποιαδήποτε πράξη βίας. Είναι άλλο μια τέτοια ενέργεια και άλλο να ελέγχεται κάποιος για το αν έχει offshore εταιρεία και αν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του στο ελληνικό κράτος. Πρόκειται για τη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που διεκδικεί την ηγεσία της χώρας και πρέπει να ελέγχεται. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο».

Αναφερόμενη στην υπόθεση Novartis, σημείωσε ότι πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο σε διεθνές επίπεδο, το οποίο ερευνάται εδώ και δύο χρόνια από τις αμερικανικές αρχές.

«Όσον αφορά τη χώρα μας, αρχικά υπάρχει πολιτική ευθύνη για το δυσανάλογο κόστος από τις υπερτιμολογήσεις των φαρμάκων, με το οποίο επιβαρύνθηκε ο ελληνικός λαός. Οι ΑΝΕΛ λέμε ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως σε ό,τι έχει συμβεί και να δούμε σε ποια συμπεράσματα θα καταλήξει η Δικαιοσύνη όσον αφορά το κομμάτι των ποινικών ευθυνών», συμπλήρωσε.

Τέλος, χαρακτήρισε απαράδεκτη τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης «όταν μιλά περί “κουκουλοφόρων”», γιατί, όπως πρόσθεσε, «πρόκειται για το νομικό καθεστώς προστασίας μαρτύρων, το οποίο ισχύει διεθνώς και στη χώρα μας από το 2001». Επεσήμανε, δε, ότι είναι σημαντικό να τηρηθεί η διαδικασία και τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα