Παπαδόπουλος: «Ευχαριστώ τον Σπανό και τον Δέλλα»

Ως τον τελευταίο σταθμό στην καριέρα του χαρακτήρισε τον Ατρόμητο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας στράικερ ήθελε να επιστρέψει στο Περιστέρι βλέποντας ότι είναι περιορισμένες οι αρμοδιότητές του στον Αστέρα Τρίπολης και τα κατάφερε, χάρη και στη σύμφωνη γνώμη των Δέλλα και Σπανού.

Γι’ αυτό άλλωστε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στους μπλε, τους ευχαρίστησε προσωπικά και τους δύο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί γυρίζω στην ομάδα που πέρασα μια πολύ όμορφη χρονιά, στον κόσμο που με αγάπησε και στους ανθρώπους που με σεβάστηκαν όχι μόνο ως άνθρωπο αλλά και ως ποδοσφαιριστή.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Σπανού, τον προπονητή Τραϊανό Δέλλα και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου και την απόφαση που πήραν για να επιστρέψω στην ομάδα.

Έρχομαι στον Ατρόμητο με πολύ όρεξη και με διάθεση να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα. Η ομάδα πρέπει να φθάσει εκεί που της αξίζει και σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται τους φιλάθλους της. Στόχος μου είναι να τελειώσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο».

Το νέο του συμβόλαιο έχει διάρκεια 1,5 έτος. Πρέπει να σημειηωθεί, τέλος, ο φιλικότατος τρόπος με τον οποίο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα