Παράθυρο συνεργασίας με ΚΚΕ αφήνει ο Λαφαζάνης

 Την πόρτα για συνεργασία με το ΚΚΕ άνοιξε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά fm και ερωτώμενος για πιθανή σύμπραξη με τον Περισσό είπε  τη φράση “Η Αριστερά μπορεί να σταματήσει τον κατήφορο”.

«Με όλες τις αριστερές δυνάμεις θέλουμε να έχουμε συνεργασία. Νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια κοινή προγραμματική βάση που θα έχει στόχο την απομάκρυνση της τρόικας. Βεβαίως υπάρχουν διαφορές. Αλλά δεν υπάρχουν μόνο διαφορές ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Το τι θα γίνει μετά από μερικά χρόνια θα λυθεί από τον ελληνικό λαό. Η αριστερά μπορεί να σταματήσει τον κατήφορο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πειραιώτης βουλευτής.

 

“Ο ΣΥΡΙΖΑ μνημονιακή δύναμη δεν πρόκειται να γίνει»  η απάντηση στον Α. Μητρόπουλο

Για τις δηλώσεις του Αλέξη Μητρόπουλου είπε: «Εγώ ποτέ δεν σχολιάζω δηλώσεις συναδέλφων. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κοινοβουλευτική πλειοψηφία στις επόμενες εκλογές. Θα πάρουμε πάνω από 150 βουλευτές. Σε κάθε περίπτωση ότι και να συμβεί εμείς Μνημόνιο δεν εφαρμόζουμε. Αυτό είναι τελεία και παύλα. Ούτε με τρόικες. Δεν θα εφαρμόσουμε πολιτικές λιτότητας. Αυτά είναι αποφασισμένα από το κόμμα μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ μνημονιακή δύναμη δεν πρόκειται να γίνει».

 “Πρόεδρος από την παρούσα βουλή δεν θα εκλεγεί- Η χώρα χρειάζεται εκλογές”

Ο κ. Λαφαζάνης εκτίμησε ότι δεν θα καταφέρει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας η κυβέρνηση. «Πρόεδρος από την παρούσα βουλή δεν θα εκλεγεί. Ξέρουμε να μετράμε και να βγάζουμε τα συμπεράσματά μας. Ο καθένας μπορεί να έχει ευσεβείς πόθους. Εμείς δεν θα συναινέσουμε. Η χώρα χρειάζεται εκλογές και εκλογές θα γίνουν».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα