Παράσχος: «Ήρθα στον Απόλλωνα επειδή πιστεύω στην παραμονή του»

Γεμάτος αυτοπεποίθηση έκανε την Τετάρτη (13/12) την πρώτη του εμφάνιση ενώπιον των δημοσιογράφων ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης Γιώργος Παράσχος.

Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε ότι αν δεν πίστευε πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα αποφύγει τον υποβιβασμό δεν θα δεχόταν την πρόταση που του έγινε και συμπλήρωσε πως η παραμονή θα έρθει μέσα από τη σκληρή δουλειά.

«Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθα. Αν δεν πίστευα ότι ο Απόλλων θα εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, δεν θα ερχόμουν. Το πιστεύω ακράδαντα. Θα δώσουμε μάχη και πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε.  Είναι μια μάχη στην οποία δεν περισσεύει κανείς. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος και γι’ αυτόν θα δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα» τόνισε αρχικά ο πρώην προπονητής του Πλατανιά και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει φυσικά κανένα μαγικό ραβδί. Υπάρχει μόνο σκληρή δουλειά για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι θα έχουμε μπροστά μας τη διακοπή του πρωταθλήματος έτσι ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι στον δεύτερο γύρο.

Έχω πολύ καλή άποψη για την ομάδα. Την έχω παρακολουθήσει και στόχος είναι να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά της και να μειώσουμε τα μειονεκτήματα. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο».

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι στην 14η θέση της Super League Σουρωτή ύστερα από 14 παιχνίδια και έχει 11 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα