Παράσχος: «Θα βρούμε το ρυθμό μας…»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν αξιοποίησε την κατοχή της μπάλας και τις επιθέσεις που εκδήλωσε στάθηκε ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Παράσχος, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για τα play off…

«Κάναμε 4-5 ευκαιρίες, αλλά ήμασταν πολύ κακοί στην τελική προσπάθεια. Δεχθήκαμε ένα γκολ και έπρεπε μετά να κυνηγάμε. Στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε το ματς, ήμασταν καλύτεροι, παρόλο που ο Τσενάμο έκανε δύο αποκρούσεις στις φάσεις του Παναθηναϊκού. Είχαμε την κατοχή τον πιέσαμε αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Συνεχίζουμε, όσο περνούν τα ματς θα βρούμε τον ρυθμό και την διάρκεια που είχαμε. Ο Παναθηναϊκός κατά τα 3/4 του πρωταθλήματος είναι πολύ καλός. Έχει επιλογές, τρομερές βοήθειες, πολύ δύσκολη ομάδα. Νομίζω πως είναι φαβορί ο Παναθηναϊκός για πρώτος.

Θέλαμε να κερδίσουμε, ρισκάραμε πολύ. Υπάρχουν ματς που θα παίξουμε και έτσι. Ο Παναθηναϊκός το γύρισε σε 4-3-3, μετά έμεινε με παίκτη λιγότερο και ήταν πιο εύκολο να βάλουμε και τον Ναπολεόνι στο παιχνίδι. Αν δεν έχουμε τραυματισμούς, κάρτες και αυτά τα προβλήματα, νομίζω πως έχουμε ίσες πιθανότητες με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα