Παράσχος, Σα Πίντο… και έπεται συνέχεια!

Ξεκίνησε με τον Γιώργο Παράσχο, συνέχισε με τον Ρικάρντο Σα Πίντο και… από την Πέμπτη (5/2) βρίσκεται σε αναζήτηση και τρίτου προπονητή σε μία σεζόν, με τον Άκη Μάντζιο να εμφανίζεται ως το φαβορί για τη διαδοχή της… ηλεκτρικής καρέκλας!

Η ήττα του Ατρομήτου από τον Ολυμπιακό είχε απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς ο Ρικάρντο Σα Πίντο δήλωσε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Περιστερίου, η οποία έγινε δεκτή από τη διοίκηση. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, ξεκίνησε ήδη τις επαφές του για τον… επόμενο, με τον Άκη Μάντζιο να βρίσκεται προ των πυλών. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Συνάντηση με τον προπονητή Ρικάρντο Σα Πίντο είχε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου…

Στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με θέμα την πορεία της ομάδας μας, ο Ρικάρντο Σα Πίντο υπέβαλε την παραίτηση του η οποία έγινε αποδεκτή.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία με τον Ρικάρντο Σα Πίντο για την συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα