Έξαλλος ο Κοντομηνάς στο Happy Day: “Με κάνατε να ντρέπομαι”

ΒΕΛΗ ΠΡΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΩΤΑ

Χαμός στο πρωινό του Alpha με τον Δημήτρη Κοντομηνά να κάνει τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή και να τα… χώνει στους Δήμο Βερύκιο και Δημήτρη Παπανώτα. Μάταια, προσπαθούσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή να κατευνάσει τα πνεύματα…

Όλα ξεκίνησαν από μία συζήτηση για την υγεία και την απόφαση του Ιατρικού Κέντρου να “υιοθετήσει” μητέρες και παιδιά από τους Φούρνους Ικαρίας.

“Και αυτό μας κάνει περήφανους; Είμαστε σε μια ευρωπαϊκή χώρα όπου η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού εξαρτάται από την ελεημοσύνη ενός ιατρικού κέντρου; Είναι κατάντια αυτό”, είπε ο Δημήτρης Παπανώτας. Η κουβέντα άναψε με τον Δήμο Βερύκιο, η εκπομπή πήγε σε υποχρεωτικές διαφημίσεις και όταν επέστρεψε στον αέρα, στην τηλεφωνική γραμμή ήταν  ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς.

«Τέτοια ντροπή που ένιωσα σήμερα με εσάς δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου» ήταν η πρώτη φράση του ομίλου Demco, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να του λέει: “Κύριε πρόεδρε αν μου επιτρέπετε», κι εκείνος να της απαντά σε έντονο ύφος: «Μη μιλάς, άσε να τελειώσω».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Δήμο Βερύκιο λέγοντας: «Περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη. Και από τον Δημήτρη (σ.σ. Παπανώτα) και εσύ. Αυτή τη ντροπή την έφαγα στη μούρη μου σήμερα. Επιτέλους, σταμάτα να μιλάς απέναντι μου ρε”, είπε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε: “Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα, σας προσέχουμε, έχετε κάθε μέρα το μισθό σας και με κάνατε και ντράπηκα σήμερα.

Ντροπή σας, γεια σας! Με τέτοιους ανθρώπους δεν θα πάει μπροστά η Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα