Παραίτηση Ταπραντζή από το ΤΑΙΠΕΔ

Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε την παραίτηση του Ανδρέα Ταπραντζή από το Διοικητικό του Συμβούλιο, όπου κατείχε τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου από τη σύσταση του Ταμείου, τον Ιούλιο του 2011.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, η παραίτηση ισχύει από την 1η Νοεμβρίου 2014 και η αντικατάστασή του θα ανακοινωθεί εντός του μηνός.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ ευχαριστεί τον Ανδρέα Ταπραντζή για την ουσιαστική συμβολή του στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ταπραντζής αναμένεται να αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων Avis στην Ελλάδα.

Ο κ. Ταπραντζής ήταν ο μοναδικός από την αρχική ομάδα του ΤΑΙΠΕΔ που είχε παραμείνει στη θέση του τα τελευταία τρία χρόνια. Η κύρια αρμοδιότητά του ήταν η αξιοποίηση και οι παραχωρήσεις – πωλήσεις ακινήτων, τομέας ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα λόγω καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων από το Δημόσιο.

Ο κ. Ταπραντζής είχε ζητήσει πολλές φορές σοβαρές αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο διαχείρισης των ακινήτων καθώς και στη χωροταξική – πολεοδομική νομοθεσία, γιατί θεωρούσε ότι με το σημερινό καθεστώς ήταν σχεδόν αδύνατη η αξιοποίηση της κρατικής περιουσίας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα