Παραλίγο δολοφόνος ο Χάρι Ρέντναπ!

Πρωτοσέλιδο σε όλα τα βρετανικά ταμπλόιντ έγινε ο Χάρο Ρέντναπ που λίγο έλειψε να αφαιρέσει κατά λάθος τη ζωή της γυναίκας του!

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας προφανώς δεν μπορούσε να φανταστεί τι τον περίμνενε, όταν αποφάσισε να συνοδέψει τη σύζυγό του Σάντρα στο Μπόρνμουθ, για να κάνουν τα ψώνια τους.

Το παραλίγο τραγικό συμβάν συνέβη όταν ο 69χρονος τεχνικός σταμάτησε για να αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο η συμβία του, όμως ξεκίνησε ξανά μερικά δευτερόλεπτα αργότερα χωρίς να αντιληφθεί πως το παλτό της είχε πιαστεί σε μία από τις τέσσερις ρόδες του οχήματος!

Το αποτέλεσμα ήταν ο Ρέντναπ να χτυπήσει με το αμάξι τη γυναίκα του και να την σέρνει στην άσφαλτο, με την άτυχη γυναίκα να ουρλιάζει και πλήθος κόσμου να τρέχει ακούγοντας τις φωνές για να προσφέρει τη βοήθειά του.

Άτομα κοντά στην οικογένεια επιβεβαίωσαν πως η σύζυγος του Χάρι Ρέντναπ υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι και πλέον είναι καλά, ωστόσο θα χρειαστεί μία μακρά περίοδο αποθεραπείας ώστε να γίνει απολύτως καλά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα