Παραμονή κι επισήμως για την Αγγελική Νικολούλη

Ο ΑLPHA ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ "ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ" ΤΟΥ

Για 21η χρονιά, η γνωστή παρουσιάστρια θα παρουσιάσει το “Φως στο τούνελ” χωρίς όμως να αλλάξει τηλεοπτική στέγη, όπως ψιθυριζόταν το τελευταίο διάστημα.

Η Αγγελική Νικολούλη και ο Αlpha θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και τη νέα σεζόν, καθώς την Δευτέρα έπεσαν και οι υπογραφές στο νέο τους συμβόλαιο.

Το κανάλι της Κάντζας ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την παραμονή της γνωστής παρουσιάστριας, η οποία είχε στο στόχαστρο του Epsilon για πολύ καιρό. Ωστόσο, εκείνη προτίμησε να παραμείνει στο κανάλι, απ’ όπου προβάλλεται τα τελευταία χρόνια η εκπομπή της και να μην μετακομίσει, παρά το γεγονός ότι τα χρήματα που της πρόσφεραν ήταν περισσότερα.

“Ο Alpha, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος, που καθηλώνει την κοινή γνώμη και τους τηλεθεατές με τις αποκαλυπτικές της έρευνες, θα βρίσκεται στο δυναμικό τού καναλιού και την επόμενη σεζόν”, αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

“Το «Φως στο Τούνελ», της Αγγελικής Νικολούλη, ολοκλήρωσε τον φετινό κύκλο του την Παρασκευή 24 Ιουνίου, σημειώνοντας και φέτος υψηλές αποδόσεις, που το έφεραν στην κορυφή της τηλεθέασης. Ειδικότερα, η εκπομπή, ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της τόσο στο σύνολο κοινού όπου σημείωσε μέσο όρο 26,2%, όσο και στο δυναμικό κοινό 15-44 με μέσο όρο 22,8%. Τέλος, ιδιαίτερα φανατικό κοινό ήταν οι γυναίκες ηλικίας
24-44, όπου η τηλεθέαση άγγιξε το 29%”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα