“Παρδαλό κόμμα τύπου Λατινικής Αμερικής ο ΣΥΡΙΖΑ”

Λάβρος κατά του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά fm.Παράλληλα o βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αποκάλυψε την δημιουργία νέα ομάδας διαφωνούντων στην αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι: «Σκέφτομαι να μην ξαναψηφίσω κυβερνητικό νομοσχέδιο, ακόμη και την συμφωνία, όταν έρθει στη Βουλή. Ας πάρουν την ευθύνη οι κυβερνητικοί βουλευτές κι ας περνάνε τα σχέδια νόμου με 110 ψήφους», και συμπλήρωσε: «Θα λάβει τέλος ο ρόλος της συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης. Έχουμε διάθεση να σταματήσουμε αυτή τη γελιοποίηση» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως στις επιλογές του είναι το παρών ή η αποχή.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Λοβέρδος: «Είναι μια σκέψη, η οποία εκφράστηκε από βουλευτές, όπως ο ίδιος ο κ. Γρηγοράκος, ο κ. Δριβελέγκας και ο Κωνσταντινόπουλος αμέσως μετά την ψήφιση του δεύτερου πακέτου των προαπαιτούμενων». Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο η ίδια σκέψη υπάρχει και σε βουλευτές και της ΝΔ και του Ποταμιού, χωρίς ωστόσο να τους κατονομάσει.

Ταυτόχρονα, ο κ. Λοβέρδος επιτέθηκε στον πρωθυπουργό και στο Γιάννη Βαρουφάκη αναφορικά με τις ενέργειες τους για το plan B.

«Πρωτεύοντα ρόλο έχει ο πρωθυπουργός σε αυτό» είπε και πρόσθεσε πως όταν ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες της Επιτροπής για τα μνημόνια θα γίνει… Βαρουφακιάδα.

Επιτέθηκε, τέλος, και στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως είναι «ένα παρδαλό κόμμα τύπου Λατινικής Αμερικής».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα