Παρεμβάσεις επί παρεμβάσεων για τα επεισόδια

Νομικά επιτελεία πάσης φύσεως έχουν… προσλάβει στο Κορωπί, καθώς θεωρούν πως τα δεδομένα είναι πλέον πολύ διαφορετικά. Αρχικώς, η ΠΑΕ ΠΑΟ είχε δείξει διάθεση να ζητήσει επικύρωση της βαθμολογίας, θέλοντας να επιδείξει αδιαφορία και ουδετερότητα στη μάχη Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για την πιθανή τιμωρία αφαίρεσης βαθμών του ΟΣΦΠ.

Μετά τα επεισόδια στον τελικό του Πανθεσσαλικού, ωστόσο, οι «πράσινη» ΠΑΕ θεωρεί ότι στη «δύνη» της αφαίρεσης βαθμών έχει εισέλθει και ο ΠΑΟΚ, γεγονός που ενδεχομένως να επιτρέψει μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εάν και εφόσον αφαιρεθούν περισσότεροι από δέκα βαθμοί από τον Ολυμπιακό, ή αν υποβιβαστεί για τα επεισόδια με τον Πλατανιά.

Μπλεγμένη και χαμένη από όλο αυτό το σκηνικό είναι και η ΑΕΚ, καθώς στο χειρότερο σενάριο αφαίρεσης έξι βαθμών θα χάσει την Ευρώπη! Στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ωστόσο, δεν ανησυχούν, αφού θεωρούν πως το παιχνίδι διοργανώθηκε από την ΕΠΟ και ότι δεν υπάρχει πουθενά τέτοιο σενάριο, παρά μόνο τιμωρία της έδρας.

Ιδιαίτερα προσεκτικό είναι και το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού, καθώς ναι μεν θέλει να κινηθεί κατά των εμπλεκόμενων φορέων και ΠΑΕ του τελικού, ωστόσο δεν θέλει να δημιουργήσει ένα «τσουνάμι» αφαίρεσης βαθμών, όταν εκκρεμεί η έφεση για την τιμωρία των επεισοδίων στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ και η πιθανή κλήση του σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή για τα επεισόδια με τον Πλατανιά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα