Παρθενώνας – Κυριακή στην Ακρόπολη

Από την Ομάδα της Be a Greek την Κυριακή 4 Μαρτίου

Η Be a Greek παρουσιάζει μια από τις ομορφότερες Δράσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα: μια Κυριακάτικη Ξενάγηση στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης!

Ένας λόφος που επιλέχθηκε ήδη από τα νεολιθικά χρόνια ως τόπος εγκατάστασης των κατοίκων της περιοχής και έδρα μοναδικών επιτευγμάτων αρχιτεκτονικής, η Ακρόπολη των Αθηνών, αποτελεί σημείο αναφοράς σε ολόκληρο τον κόσμο με την τελειότητα και τη συνταρακτική ομορφιά της.

«Ελάτε μαζί μας για να γνωρίσουμε όλα τα μυστικά που κρύβουν τα Προπύλαια, ο Ναός της Αθηνάς Νίκης, το Ερέχθειο με τις Καρυάτιδες, το Τείχος της Ακρόπολης και, φυσικά, ο Παρθενώνας, το κτίριο που έχει αντιγραφεί και αποτελέσει πηγή έμπνευσης περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στην ιστορία της ανθρωπότητας. Θαυμάστε το Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού, τη Στοά του Ευμένους, το Ασκληπιείο αλλά και το Θέατρο του Διονύσου, το οποίο φιλοξένησε τις θρυλικές παραστάσεις όλων των μεγάλων μας τραγικών!» αναφέρει η Be a Greek στο μήνυμά της.

Και προσθέτει: «Επιλέξτε ανάμεσα στην πρωινή ή την απογευματινή μας ξενάγηση και απολαύστε αυτή τη φανταστική εμπειρία γεμάτη αρχιτεκτονική, μυθολογία αλλά και ιστορικά γεγονότα, που θα μας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο και την ιστορία της πόλης μας!»

Ημερομηνία Ξενάγησης: Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Ώρα Έναρξης Ξενάγησης: 10:00 πμ και 15:00 μμ

Διάρκεια Ξενάγησης: 2 ώρες περίπου

Κόστος Ξενάγησης: 10€/άτομο

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν (με τη συνοδεία ενηλίκου)

Σημείο Συνάντησης: Κεντρική Είσοδος Ακρόπολης (πλησίον χώρου στάθμευσης λεωφορείων της οδού Ροβέρτου Γκάλλι)

Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης την ημέρα της Ξενάγησης είναι δωρεάν. Παρ’ όλα αυτά, όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προχωρήσουν στην έκδοση μηδενικού εισιτηρίου από τα εκδοτήρια εισιτηρίων της Ακρόπολης και να είναι στο σημείο συνάντησης με αυτό τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έναρξη της Ξενάγησης, αφού χωρίς αυτό δεν είναι δυνατή η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο

Η Ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από διπλωματούχο ξεναγό, μέλος της Ομάδας της Be a Greek.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα