Παρουσιάστρια έγινε ρεζίλι και απειλούσε για τζάμπα τραπέζι: Θερμό επεισόδιο στον Ρουβά (βίντεο)

Θεούς και δαίμονες απείλησε η παρουσιάστρια, όταν οι μετρ του μαγαζιού, αρνήθηκαν να την βάλουν πρώτο τραπέζι, και χωρίς να πληρώσει. Η παρουσιάστρια που φημίζεται για τις τζαμπέ απαιτήσεις που έχει, θεωρώντας ότι δεν είναι υποχρεωμένη να πληρώνει αφού τους κάνει διαφήμιση, προκάλεσε μεγάλο χαμό στο «Ακρωτήρι» το προηγούμενο Σαββάτο. Οι φωνές της, οι απειλές της, και μάλιστα μπροστά στους θαμώνες, που παρακολουθούσαν άφωνοι το θερμό επεισόδιο, αφενός την έκαναν δημοσίως ρεζίλι και αφετέρου έφεραν σε δύσκολη θέση τους μετρ αλλά και όσους εργάζονται στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς.

Το πικάντικο gossip δεν άργησε να κάνει τον γύρο από στόμα σε στόμα στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, με πολλούς να μην απορούν με τον κακό της χαρακτήρα και τον ντιβιτισμό της, αφού είναι γνωστή στην πιάτσα ότι έτσι λειτουργεί όταν δεν της κάνουν τζάμπα τα χατίρια.

Το συγκεκριμένο περιστατικό περιέγραψε στην κάμερα του “Πρωινό” ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος βίωσε στο πετσί του την απαράδεκτη συμπεριφορά της συγκεκριμένης παρουσιάστριας: «Πριν από μία εβδομάδα φιλοξένησα μια παρουσιάστρια στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς. Ήρθε Σάββατο βράδυ που είχε 2,500 κόσμο. Μου λέει η επιχείρηση ότι δεν μπορούσε -επειδή ήταν και free- να την βάλει στο καλύτερο σημείο. Φώναζε, ούρλιαζε με τους μετρ, με έπαιρνε τηλέφωνο, μου έλεγε “Εγώ είμαι η τάδε! Ντροπή! Θα σας εκδικηθώ! Θα πω στους φωτογράφους να μη βγάλουν ούτε μία φωτογραφία”! Εκείνη την ώρα ήθελα να πω… αϊ γαμ… μωρή»!

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας  πιο έξαλλος από ποτέ, τοποθετήθηκε  και φωτογράφισε με τον τρόπο του την πρωταγωνίστρια του επεισοδίου: «Εγώ ξέρω ποια είναι αυτή. Η γυναίκα αυτή είναι έγκλημα! Είναι ντροπή που είναι στην τηλεόραση! Είναι ντροπή! Είναι έγκλημα η γυναίκα τώρα, θα λερώσουμε το στόμα μας! Δεν υπάρχει χειρότερο! Δεν έχει περάσει χειρότερη από τον χώρο μας»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα