Παρουσιάστρια έπιασε στον αέρα τα γεννητικά όργανα του συμπαρουσιαστή της! (βίντεο)

Σε μία άκρως προκλητική κίνηση προχώρησε μια παρουσιάστρια, η οποία, έπιασε (!) τα γεννητικά όργανα του συμπαρουσιαστή της στον αέρα ενός τηλεοπτικό σόου αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό θεατές και τηλεθεατές.

«Για να δω αν μπορώ να βρω ένα αγγούρι εδώ»

«Εκμεταλλεύομαι τις ειδικές προσφορές όταν αγορά ζω λαχανικά και συνήθως πηγαίνω τις Τετάρτες στο σούπερ μάρκετ. Το πρώτο που ψάχνω είναι τα αγγούρια», είπε η Feliz και πιάνοντας τα απόκρυφα του συμπαρουσιαστή της, συνέχισε λέγοντας: «Για να δω αν μπορώ να βρω ένα αγγούρι εδώ».

Το βίντεο φυσικά έκανε το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας κύμα αρνητικών σχολίων για τη συμπεριφορά της παρουσιάστριας και μοντέλου.

Κάποιοι έκαναν λόγο για έλλειψη σεβασμού απέναντι στον συμπαρουσιαστή της, ενώ άλλοι την χαρακτήρισαν χυδαία. Αρκετοί ήταν και αυτοί που ζήτησαν να να πληρώσει πρόστημο το κανάλι για το γεγονός ότι επέτρεψε μία τέτοια συμπεριφορά.

Η Feliz -μοντέλο και παρουσιάστρια από τη Δομηνικανή Δημοκρατία- είναι γνωστή στη χώρα της για τα προκλητικά βίντεό της, στα οποία εμφανίζεται να περπατά στο δρόμο και να αγγίζει περαστικούς άνδρες.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα