Παρών και ο Α. Φιλιππίδης στην εκδήλωση για Πούσκας

Στη χθεσινή παρουσίαση της προτομής του Φέρεντς Πούσκας που θα κοσμεί τη θύρα 3 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, δεν έλειψαν οι ξεχωριστές παρουσίες.

Πλην των «θρύλων» που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό μέχρι τον τελικό  του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, ειδική μνεία πρέπει να γίνει για την παρουσία του Άγγελου Φιλιππίδη στη λαμπερή αυτή εκδήλωση.

Ο άνθρωπος που διετέλεσε πρόεδρος του «τριφυλλιού» για μια τριετία (2000-2003) έγινε δεκτός απ’ όλους τους παρισταμένους με θέρμη και ειδικότερα από τους παλαιμάχους, δείγμα ότι δεν ξεχνούν πως κατά τη διάρκεια της θητείας του, τους βοήθησε με κάθε τρόπο και με πραγματική θέληση σε ό,τι ζητήματα επιβαλλόταν η αρωγή της ΠΑΕ.

Μάλιστα, μέσα σε αυτό το «οικογενειακό» κλίμα υπήρξαν και φωτογραφίες με φόντο την προτομή του Φέρεντς Πούσκας, ενδεικτικό των σχέσεων των δύο πλευρών.

Από την εκδήλωση η σημαντικότερη απουσία επίσημου παράγοντα ήταν αυτή του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου καθώς ήταν στη ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια» στην οποία ήταν παρών ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

19

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα