ΠΑΣάς ξανά, 3-1 τον Πλατανιά

Την πρώτη φετινή του νίκη μπροστά στο κοινό του πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου (14/10) ο ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας 3-1 του Πλατανιά στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι Κρητικοί κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους παίρνοντας το προβάδισμα στο 7ο λεπτό με τον Γκρζέλτσακ, όμως το 0-1 φαίνεται πως αφύπνισε τους Ηπειρώτες που έφτασαν στη συνέχεια σε μεγάλη ανατροπή.

Με την επιστροφή του στα γήπεδα μετά τον τραυματισμό του ο Ισπανός γκολεαδόρ Κόντε έφερε το ματς στα ίσα, ισοφαρίζοντας στο 12’ σε 1-1 και μέσα σ’ ένα τρίλεπτο οι Γιαννιώτες σκόραραν άλλες δύο φορές, κλειδώνοντας το τρίποντο.

Στο 36’ ο Τζημόπουλος πήδησε ψηλότερα από όλους σε κόρνερ του Ναδάλες και έγραψε με κεφαλιά το 2-1, ενώ στο 39’ ο Ναδάλες ήταν και πάλι εκείνος που έδωσε την ασίστ στον Χαλκιαδάκη, με τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κρητικοί ρίσκαραν περισσότερο και οι γηπεδούχοι που βρήκαν ανοιχτούς χώρους έχασαν ευκαιρία για να δώσουν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη τους.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Λίλα, Γαρουφαλιάς (65′ Νικολιάς), Γιάκος (73′ Μανθάτης), Χαλκιαδάκης (81′ Σολτάνι), Κόντε.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά, Πριντέτα (70′ Κοροβέσης), Βάντερσον, Ντεβέσα (80′ Στόιτσεφ), Δημούτσος (73′ Πατράλης), Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Ενσικουλού, Γκρζέλτσακ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα