ΠΑΣΟΚ: Ο Αλέξης Τσίπρας απέδειξε και σήμερα ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη συνάντηση του πρωθυπουργού με την ΠΟΕ – ΟΤΑ και την αδυναμία να επιλυθεί εδώ και μέρες το θέμα των συμβασιούχων.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας «απέδειξε, για μια ακόμη φορά, ότι στην Ελλάδα, ενώ σωρεύονται τόνοι σκουπίδια, δεν υπάρχει κυβέρνηση ικανή να διαχειριστεί ούτε τα βασικά θέματα της καθημερινότητας» αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την «πολύ αναμενόμενη λύση η οποία στερείται στοιχειωδών δικλείδων εφαρμοσιμότητας», όπως υποστηρίζει.

Σε σχέση με τους διορισμούς που εξαγγέλλονται στον τομέα της καθαριότητας το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «πολιτική απάτη» υπογραμμίζοντας: «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τάζει απεριόριστους διορισμούς, αλλά μόνο προφορικά. Στο κείμενο της τροπολογίας αποφεύγουν να εξαιρέσουν ρητά τις ανταποδοτικές υπηρεσίες από τις περιοριστικές για τις προσλήψεις μνημονιακές διατάξεις που οι ίδιοι μόλις ψήφισαν» ενώ προσθέτει ότι πρόκειται για πολιτική απάτη που δεν σταματά εκεί».

Κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση ότι «μόνη έγνοια τους είναι να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα, να φύγει από τα χέρια τους η καυτή πατάτα», αναφέροντας ότι στη λύση που προτείνουν οι υπογράφοντες υπουργοί «δεν αναλαμβάνουν καμία δική τους δέσμευση», αλλά πασάρουν το θέμα στους δημάρχους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα