Πατέρας και γιος έκλεβαν αυτοκίνητα στο Ολυμπιακό Χωριό

Συνελήφθη στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού ένας 20χρονος για κλοπές αυτοκινήτων. Αναζητούνται εξάλλου δύο συνεργοί του, ο 45χρονος πατέρας του κι ένα ακόμα άγνωστο άτομο. Συνελήφθη, επίσης, ένας 24χρονος για ψευδορκία και απόπειρα απάτης σχετική με τις ασφάλειες

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες το τελευταίο τρίμηνο αφαιρούσαν από διάφορες περιοχές της Αττικής Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα οποία μετέφεραν σε χώρους που διατηρούσαν, τα αποσυναρμολογούσαν και διέθεταν τα εξαρτήματά τους προς πώληση.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο χώρους στάθμευσης και μία αποθήκη που χρησιμοποιούσαν οι δράστες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, πινακίδες κυκλοφορίες και άδειες οχημάτων, καθώς και πλήθος εξαρτημάτων από διάφορα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθη 24χρονος ο οποίος είχε παραδώσει το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του στον 20χρονο συλληφθέντα και στη συνέχει προέβη σε ψευδή αναγγελία κλοπής με σκοπό να εξαπατήσει την ασφαλιστική εταιρεία και να εισπράξει την προβλεπόμενη αποζημίωση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα