Πατήσια: Συλλήψεις για ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ-πρακτορεία ΟΠΑΠ

Συνελήφθησαν στα Πατήσια από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ δύο νεαροί για ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ και πρακτορεία ΟΠΑΠ. Εξιχνιάσθηκαν ήδη τρεις περιπτώσεις. Πρόκειται για Αλβανούς, 24 και 20 χρόνων, οι οποίοι το βράδυ της περασμένης ΠαρασκεΠατήσια: Συλλήψεις για ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ-πρακτορεία ΟΠΑΠυής κινούμενοι πεζοί αρνήθηκαν να σταματήσουν σε έλεγχο των αστυνομικών και τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας στο σημείο ένα αεροβόλο πιστόλι. Μετά από καταδίωξη ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι συλληφθέντες, μαζί με έναν ακόμη άγνωστο συνεργό τους, είχαν διαπράξει το τελευταίο δεκαπενθήμερο τρεις ένοπλες ληστείες σε δύο σούπερ μάρκετ κι ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην περιοχή των Πατησίων, από τα οποία αφαίρεσαν χρηματικά ποσά.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία μπλούζα με κουκούλα και ενσωματωμένο fullface, μία κουκούλα κι ένα κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για έκτιση του υπολοίπου της ποινής που του είχε επιβληθεί για κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, καθώς από τον Ιούλιο του 2013 είχε παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα