Πα-τέρας βίαζε για δύο χρόνια τη 13χρονη κόρη του

Νέα υπόθεση βιασμού παιδιού από τον ίδιο του τον  πατέρα συγκλονίζει τη χώρα. Αυτή τη φορά το περιστατικό συνέβη στη Λέσβο αφού ένας άνδρας, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη, στο χωριό Θερμή, ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του, βίαζε τη 13χρονη ανήλικη κόρη του επί δύο χρόνια.

Πώς αποκαλύφθηκε το μαρτύριο

Το άτυχο κοριτσάκι ζούσε ένα φρικιαστικό μαρτύριο και ο φόβος ήταν αυτός που δεν της επέτρεπε να μιλήσει σε κανέναν για τη βαρβαρότητα που βίωνε όλο αυτό τον καιρό.

Η συμπεριφορά της όμως στο Γυμνάσιο όπου πήγαινε προβλημάτιζε τους καθηγητές της.

Έτσι σιγά-σιγά αποκάλυψε στον καθηγητή της τη φρίκη που γνώριζε όλον αυτό τον καιρό από τον βιολογικό της πατέρα, ο οποίος έχει άλλα τέσσερα παιδιά.

Επιτέθηκαν και χτύπησαν τον πα- τέρα στα δικαστήρια

Στο μεταξύ, επεισόδια σημειώθηκαν  στα δικαστήρια στο Ηράκλειο καθώς εξαγριωμένοι συγγενείς της 13χρονης επιτέθηκαν στον πατέρα της, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό του ανήλικου κοριτσιού.

Ο πατέρας πέρασε νωρίτερα το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί. Τότε συγγενείς της μητέρας του κοριτσιού, και πρώην συζύγου, του επιτέθηκαν και τον χτυπούσαν με μανία.

Το επεισόδιο έληξε με τους αστυνομικούς να φυγαδεύουν τον κατηγορούμενο.

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας συνελήφθη χθες καθώς η ίδια του η κόρη, μόλις 13 ετών, τον κατήγγειλε για βιασμό.

Σε βάρος του ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση αιμομιξία, κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και ενδoοικογενειακή σωματική βλάβη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα