Πειράματα Αναστασίου με Εσιέν

Παίζει με τη… φωτιά ο Γιάννης Αναστασίου, παρ’ ότι γνωρίζει ότι η θέση του στον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετικά επισφαλής μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στο Europa League από την Καμπάλα του Αζερμπαϊτζάν.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν σκοπεύει να συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο τον Γκανέζο άσο, ο οποίος αγωνίστηκε στα πρόσφατα φιλικά των «πράσινων», ενώ προπονείται σε φουλ ρυθμό τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη εκτός των ευρωπαϊκών του στόχων, ο κόσμος είναι σε αναβρασμό, η διοίκηση και προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος αναζητούν λύσεις για να καλυφθεί μία «τρύπα» τουλάχιστον πέντε εκατομμυρίων ευρώ, εξαιτίας της ζημίας που υπέστη η ομάδα από τον ευρωπαϊκό της αποκλεισμό και την ίδια στιγμή ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του σκοπεύουν να αφήσουν εκτός αποστολής το μεγάλο και πανάκριβο αστέρι της ομάδας.

Ο Μίκαελ Εσιέν αποτέλεσε την ηχηρή μεταγραφή του καλοκαιριού και απολαμβάνει το υψηλότερο συμβόλαιο, σε μία περίοδο που ο Παναθηναϊκός δίνει μάχη για να «τιθασεύεις» τα οικονομικά του. Όλα αυτά είναι… ψιλά γράμματα για τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος ακολουθεί το… δικό του πρόγραμμα, σκοπεύοντας να χρησιμοποιήσει τη μεγάλη μεταγραφή που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο, περί τα τέλη Σεπτεμβρίου και αφού η ομάδα έχει γνωρίσει ήδη δύο αποκλεισμούς και θα έχει δώσει τέσσερα ματς πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση, στα υψηλά κλιμάκια του «τριφυλλιού» επικρατεί εντονότατη δυσαρέσκεια για τον τρόπο που χειρίζεται την ομάδα ο Γιάννης Αναστασίου, καθώς για τρίτη σεζόν στη σειρά, ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ανέτοιμος στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων του, με αποτέλεσμα δύο οδυνηρούς – οικονομικά και ψυχολογικά – αποκλεισμούς.

Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος στη Νέα Σμύρνη, απέναντι σε έναν καλά δουλεμένο Πανιώνιο και σε μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται ο Παναθηναϊκό, οι εξελίξεις ενδέχεται να είναι ραγδαίες. Οι σκέψεις για αντικατάσταση του Γιάννη Αναστασίου είναι υπαρκτές, ενώ παρασκηνιακά έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τους υποψήφιους διαδόχους του, προκειμένου η διοίκηση του «τριφυλλιού» να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα