Πελεγκρίνι: Μόνο ο Μέσι και ο Ρονάλντο είναι καλύτεροι του Αγουέρο

Ενθουσιασμένος με τις φετινές επιδόσεις του Κουν Αγουέρο εμφανίζεται ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Εμμανουέλ Πελεγκρίνι, καθώς ο Αργεντινός κάνει… παπάδες από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, με αποκορύφωμα τα πέντε γκολ σε είκοσι λεπτά στο τελευταίο παιχνίδι των «πολιτών» κόντρα στη Νιούκαστλ.

Ο Χιλιανός προπονητής μίλησε για τον Αγουέρο, δηλώνοντας πως μόνο ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι καλύτεροι από τον Αργεντινό επιθετικό. «Μετά απ’ όσα έχουμε δει από τον Αγουέρο φέτος, ο Κουν φυσικά και βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο. Το έχω ξαναπεί, αλλά δεν κουράζομαι να το επαναλάβω. Μόνο ο Μέσι και ο Ρονάλντο είναι καλύτεροι. Το σημαντικότερο όμως, είναι ότι, όχι μόνο ο Αγουέρο, αλλά ολόκληρη η ομάδα, συνεχίζει να βελτιώνεται», τόνισε ο έμπειρος κόουτς, ο οποίος δείχνει να εδραιώνει τη θέση του στην τεχνική ηγεσία των «γαλάζιων».

«Χρειαζόμαστε να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το Champions League, διότι έτσι θα δώσουμε ώθηση και στον Αγουέρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχουμε έναν παίκτη σαν τον Κουν Αγουέρο στη σύνθεσή μας, ο οποίος κάνει πολύ σημαντικά πράγματα σε όλες τις διοργανώσεις», συμπλήρωσε ο Χιλιανός τεχνικός της Σίτι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα