Πενήντα-πενήντα η παραμονή του Μουρίνιο

Το αμέσως επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος για τις ανάγκες των εθνικών ομάδων, θα κριθεί το παρόν και το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι.

Το νέο στραπάτσο, αυτή τη φορά από τη Στόουκ Σίτι, στην Premier League, βούλιαξε ακόμη περισσότερο την τους «μπλε» του Λονδίνου στη βαθμολογία, καθιστώντας αμφίβολη ακόμη και την παραμονή τους στην κατηγορία, όντας μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τις αποφάσεις αναμένεται να λάβει ο ιδιοκτήτης της λονδρέζικης ομάδας, Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Μουρίνιο. Ο Ρώσος επιχειρηματίας θέλει να φέρει έναν εκ των Πεπ Γκουαρδιόλα, ή Ντιέγκο Σιμεόνε, οι οποίοι, ωστόσο, δεσμεύονται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι, με τις Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ως εκ τούτου, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η πολύ πιθανή απομάκρυνση του Μουρίνιο από τον πάγκο της Τσέλσι θα οδηγήσει τον Αμπράμοβιτς σε προσωρινή λύση, μέχρι το καλοκαίρι, οπότε θα επιλεγεί ο κόουτς της επόμενης εποχής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα