«Πεντάρα» η Τσέλσι, μεγάλη νίκη η Σίτι

Με εντυπωσιακά εκτός έδρας αποτελέσματα «απάντησαν» οι «μεγάλοι» του Champions League στις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής, οι οποίες διεξήχθησαν την Τρίτη (25/11), ενώ η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το… αίμα της πίσω, επικρατώντας της Μπάγερν Μονάχου με 3-2.

Από τα αποτελέσματα του «πρώτου πιάτου» της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, ξεχώρισαν το 0-5 της Τσέλσι στο γήπεδο της Σάλκε, το 0-4 της Μπαρτσελόνα, στην Κύπρο, επί του ΑΠΟΕΛ, αλλά και το 0-1 της Αθλέτικ Μπιλμπάο, του Ερνέστο Βαλβέρδε, επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων που διεξήχθησαν την Τρίτη (25/11):

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρόμα: 1-1
Μπάτε Μπόρισοφ – Πόρτο: 0-3
Παρί Σεν Ζερμέν – Άγιαξ: 3-1
Σάλκε – Τσέλσι: 0-5
ΑΠΟΕΛ – Μπαρτσελόνα: 0-4
Σαχτάρ Ντόνμετσκ – Αθλέτικ Μπιλμπάο: 0-1
Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου: 3-2
Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μάριμπορ: 3-1

Όσον αφορά στις προκρίσεις, η Μπάγερν Μονάχου, αν και ηττήθηκε, είχε εξασφαλίσει την πρόκριση και πλέον για τη 2η προνομιούχο θέση στον γκρουπ E, δίνουν μάχη τόσο η Ρόμα, όσο και οι Μάντσεστερ Σίτι, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι οποίες ισοβαθμούν με 5 βαθμούς.

Στο γκρουπ F, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ενώ η 3η θέση, που οδηγεί στο Europa League, θα παιχθεί ανάμεσα στον Άγιαξ, που έχει δύο βαθμούς και στον ΑΠΟΕΛ, που έχει έναν.

Στο γκρουπ G, η Τσέλσι εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση και η δεύτερη θέση θα παιχθεί μεταξύ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που έχει εφτά βαθμούς και της Σάλκε που έχει πέντε.

Στο γκρουπ Η, η Πόρτο πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση, όπως και η Σαχτάρ Ντόνετσκ, παρά την ήττα στην έδρα της από την Αθλέτικ. Η 3η θέση, που δίνει το εισιτήριο για το Europa League, θα κριθεί ανάμεσα στην ισπανική ομάδα, η οποία έχει τέσσερις βαθμούς και της Μπάτε Μπόρισοφ, που έχει τρεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα