«Πεντάστερη» διάκριση για τη Vivechrom

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων στην Ελλάδα, μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, συνεχίζει να διακρίνεται για την αναπτυξιακή πορεία που ακολουθεί στην ελληνική αγορά, λαμβάνοντας την πιστοποίηση 5 Αστέρων ΕFQM Recognised for Excellence και την τιμητική διάκριση «Συνέπεια στην επιδίωξη της Αριστείας».

Αποτελώντας ηγέτη στον κλάδο χρωμάτων στην Ελλάδα, η Vivechrom συνεχίζει σταθερά να διακρίνεται σε καταξιωμένους θεσμούς, όπως αυτός των ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τη δέσμευσή της στην ελληνική οικονομία και αγορά.

Το βραβείο παρέλαβε η κα Αγάπη Ζιώγα, διευθύντρια Συστημάτων Ολικής Ποιότητας και Επιχειρηματικής Αριστείας, η οποία δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς στη Vivechrom να ξεχωρίζουμε στο θεσμό πιστοποιήσεων Επιχειρηματικής Αριστείας του EFQM και της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) λαμβάνοντας τη διάκριση Recognized for Excellence 5 Stars καθώς και την τιμητική διάκριση “Συνέπεια στην επιδίωξη της Αριστείας”. Η βράβευση αυτή αποτελεί για τη Vivechrom αφενός μεν εχέγγυο επιτυχίας , αφετέρου κίνητρο για να συνεχίσει τη θετική πορεία που διαγράφει όλα αυτά τα χρόνια, ανταποκρινόμενη με συνέπεια στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των Ελλήνων καταναλωτών και παράλληλα συνεισφέροντας ουσιαστικά στην ελληνική επιχειρηματικότητα και την ελληνική οικονομία».

Με στόχο την ανάγκη για ανάπτυξη και επιβράβευση της επιχειρηματικότητας σε μια εποχή πολυδιάστατων προκλήσεων, η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργάνωσε και φέτος τη μεγάλη γιορτή «ΑΡΙΣΤΕΙΑ», παρουσιάζοντας τους σημαντικότερους θεσμούς που επιβραβεύουν την Αριστεία, όπως οι Πιστοποιήσεις EFQM Levels of Excellence. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Νοεμβρίου στο “ΘΕΑΤΡΟΝ” Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και σε αυτήν παρευρεθήκαν πολλά και υψηλόβαθμα στελέχη από όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα