Περίπατος της Καλλονής, 5-1 τον Παναιτωλικό!

Με το εντυπωσιακό 5-1 επικράτησε η ομάδα της Καλλονής του Παναιτωλικού, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι νησιώτες ήταν καταιγιστικοί. Ιδιαίτερα στη διάρκεια του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι ήταν ασυγκράτητοι, φτάνοντας στην ανάπαυλα με το εκπληκτικό 4-0! Το σκορ άνοιξε στο 10’ ο Ελλακόπουλος. Στο 22’ και στο 27’, ο Γεωργίου με δύο προσωπικά τέρματα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 34’, ο Αντέτζο πραγματοποίησε το 4-0 για την Καλλονή.

Στο δεύτερο μέρος, η Καλλονή έριξε τον ρυθμό της, ωστόσο στο 62΄, ο Μανούσος πέτυχε το πέμπτο τέρμα της ομάδας του. Οι παίκτες του Παναιτωλικού παρακολουθούσαν αμέτοχοι και το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν, ήταν το γκολ της τιμής στο 83’, με τον Πάουλο, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.
Διαιτητής του ματς ορίστηκε ο Ηλίας Σπάθας (Συνδ. Πειραιά) με βοηθούς τους Ζησιμόπουλο (Συνδ. Πειραιά) και Δόση (Συνδ. Αθηνών). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Κρολ, Μανούσος, Μπεχαράνο και Γεωργίου.

Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ούκα, Καλτσάς, Κεϊτά, Κρολ, Τσαμπούρης )69’ Μπουρούς), Γεωργίου (61’ Μπαργκάν), Ελλακόπουλος (32’ Κλαντρούμπσκι), Μανούσος

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Μαρτίνες, Κούσας, Παπάζογλου, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάκος (29’ Ρομέρο), Μπεχαράνο, Βιγιαφάνιες (65’ Γουάρντα), Κάπελ, Μαρκόβσκι (54’ Βασιλείου)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα