Περίπατος του ΟΦΗ στο κρητικό ντέρμπι (3-0)

Ο ΟΦΗ δεν παραμένει απλά αφεντικό στο κρητικό ποδόσφαιρο, αλλά φροντίζει και να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, όπως στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Ηρακλείου με 3-0.

Παρά τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών, ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο κρητικό ντέρμπι και με δύο γρήγορα γκολ του Μάνου (6’, 9’) πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για το τρίποντο.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου διαχειρίστηκε άψογα το ρυθμό στη συνέχεια και στο 90ό λεπτό ο Μάνος με το τρίτο προσωπικό του τέρμα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ομίλου, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Μάνος, Παπατόλιος (77′ Φαζός), Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Πουρτουλίδης (64′ Κοντογιάννης), Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (89′ Πλευράκης), Ποτουρίδης.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Γκίνη (64′ Σελινιωτάκης), Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Αποστολίδης (77′ Βρεττός), Λεό, Ντάγκρας (57′ Σάλιακας).

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα