Περηφάνια στην ΑΕΚ για τις κλήσεις του Τσάνα

Τέσσερις ποδοσφαιριστές από την ΑΕΚ της Football League γίνονται μέλη της Εθνικής μας ομάδας! Μετά τους περσινούς Μπακάκη και Μάνταλο που ενδεχομένως να ήταν ακόμη στελέχη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αν δεν είχαν τραυματιστεί, το εθνόσημο θα φορέσουν Βαγγέλης Πλατέλλας και Χρήστος Αραβίδης.

Αμφότεροι αγωνίζονται πλέον στη Super League και μάλιστα στην πρεμιέρα πρωταγωνίστησαν (MVP ο ένας, σκόρερ ο άλλος), αλλά όσο να ναι στην Εθνική κλήθηκαν  και λόγω της περσινής τους σταθερότητας.  Όπως και να έχει, η ΑΕΚ μετά από πολλά χρόνια στελεχώνει και πάλι την Εθνική Ανδρών και στα Σπάτα νιώθουν πολύ ωραία. Η ανακοίνωση της ομάδας χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για τα παιχνίδια με τη Φινλανδία και τη Ρουμανία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2016 κλήθηκαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Κώστα Τσάνα, ο Χρήστος Αραβίδης και ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Θερμά συγχαρητήρια στους δύο ποδοσφαιριστές από ολόκληρη την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια για την ευόδωση της συνεπούς προσπάθειας που έχουν καταβάλλει τα τελευταία χρόνια.

Η στελέχωση των εθνικών ομάδων με ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αποτελεί εκτός από τιμή για τον σύλλογο και σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας για την επιστροφή της ομάδας μας στο υψηλό επίπεδο που επιβάλλουν το μέγεθος και η ιστορία της».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα