Περιζήτητος ο Σωτηρίου!

Πριν από έξι βράδια ο Πιέρος Σωτηρίου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Ολυμπιακού για το φετινό Γιουρόπα Λιγκ και έκτοτε τη τηλέφωνο του Κύπριου διεθνούς άσου δεν έχει σταματήσει να κτυπά!

Τουλάχιστον τρεις είναι οι ατζέντηδες από την Ελλάδα που επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί του, έχοντας πίσω τους μεγάλα γραφεία μάνατζερ που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο 23χρονος επιθετικός με 5 γκολ στη φετινή σεζόν θεωρείται ότι πιο… καυτό κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο κυπριακό ποδόσφαιρο στη θέση του φορ και με τη συνολική του εμφάνιση στο «Γ. Καραϊσκάκης» εντυπωσίασε αρκετό κόσμο.

Αν, μάλιστα, πιάσει ανάλογη απόδοση και στην αναμέτρηση Ελλάδας – Κύπρου την Παρασκευή (7/10) για τα προκριματικά του μουντιάλ, τότε δύσκολα θα ολοκληρώσει τη σεζόν στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Σωτηρίου είναι από πέρυσι ο βασικός φορ της Εθνικής Κύπρου, με την οποία αναζητεί ακόμα το πρώτο γκολ. Στην ήττα από το Βέλγιο (0-3) στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα αλλά δεν κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα και αντικαταστάθηκε από τον Μυτίδη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα